Zlato Mince


Investiční medaile



Investiční medaile


Investiční medaile jak už napovídá jejich název se vydávají s tím, že jejich cena bude časem růst. Tím se liší od sportovních nebo pamětních medailí, které vydávají pouze jako ocenění sportovního výkonu nebo na památku různých výročí a událostí.

Investiční medaile


Investiční medaile se razí z drahých kovů. Nejčastěji se používá zlato, stříbro ale i platina nebo paládium. Podobně jako u pamětní medaile je i u investičních medailí přísně omezený počet vyrobených kusů. Díky tomu získávají tyto medaile i sběratelskou hodnotu, která časem značně převyšuje cenu drahého kovu z něhož je vyrobena.

Investiční medaile na internetu


- Zlate-mince.cz (externí stránky)
ČTENÁŘE ZAJÍMÁ:



CENA ZLATA SE STÁLE MĚNÍ

Cenu zlatých slitků můžete na stránkách Investicni-zlato.cz pravidelně sledovat. Každý den se mění. Její výši ovlivňuje nejen kurz koruny, ale i ekonomická stabilita ve světě. Rozhodnete-li se k nákupu zlata a jeho cena je příznivá, nákup investičního zlata neodkládejte!

Ladislav Gášek
ŠVÝCARSKÉ ZLATÉ SLITKY

Zlaté slitky Argor Heraeus dovážíme do Čech a na Moravu již 21 let. Švýcarský původ, certifkát a především nízká cena z nich učinily nejrozšířenější značku investičního zlata na našem trhu. Jejich prodej, ale i výkup probíhá hladce. Přesvědčte se i vy. Začněte si budovat vlastní zlaté rezervy.

Ludmila Trtíková
POŘIĎTE SI INVESTIČNÍ ZLATO

Vždy, když máte volné prostředky, uložte jich část do investičního zlata. Nákupem zlatých mincí nebo zlatých slitků uchováte jejich kupní sílu. Budoucnost je nejistá, ale je jisté, že zlato bude vždy partnerem, který vás nezklame. Investujte do svého klidného stáří. S námi je to snadné.

Pavel Trtík
ZLATO NAKOUPÍTE JEDNODUŠE

Nákup investičního zlata u nás je jednodušší, než byste čekali. Vyberte si zlatý slitek, způsob doručení a do objednávky zadejte své kontaktní údaje. Cenu i objednávku vám potvrdíme a slitek připravíme k odběru v Praze, Vsetíně nebo v Bratislavě. Doručíme ho i k vám...

Pavel Palas
zlaté mince numismatika je tradiční a dnes největší prodejce numismatiky a investičního zlata v Čechách a na Slovensku. Renomovaný E-shop s adresou Zlatemince.cz provozujeme již od roku 2003. Jsme jediný dodavatel s úplnou nabídkou sortimentu  pražské, české i kremnické mincovny. Investiční zlato prodáváme a vykupujeme ve spolupráci s největším rakouským dodavatelem, patřícím státní mincovně a rakouské centrální bance. Spolehlivě jsme realizovali dodávky více než 5254 kilogramů investičního zlata. Naší doménou je již 20 let diskrétnost a individuální přístup ke každému zákazníkovi. O mincích víme vše. Stránky Zlatemince.cz obsahující encyklopedii českých mincí byly oceněny Národní knihovnou ČR a staly se součástí národního kulturního dědictví digitálního věku.

Mám rád INVESTIČNÍ-ZLATO.CZ
www.Investicni-zlato.cz - Investiční zlato se švýcarskou garancí. Zlaté mince. Zlaté slitky. Stříbrné mince. Limitované ražby Pražské mincovny, České mincovny a Mincovny Kremnica, mince ČNB a NBS. ©2003-2024 Zlaté mince - Numismatika. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů a fotografií je bez písemného souhlasu zakázáno. Obecní dům Praha, vchod z ul. u Prašné brány 2. Diskrétní a bezpečný prodej i výkup investičního zlata. Již 18. let.
RESPEKTUJEME VAŠE SOUKROMÍ.

Tyto stránky upravujeme pro vaše individuální požadavky pomocí cookies. Jsou bezpečné, bezplatné a umožňují nám 'ladit' tyto stránky a nabízet ve slevě zboží dle vašich osobních preferencí. K jejich použití je vyžadován váš souhlas. Více podrobností se dozvíte na stránce cookies ...